Bemutatkozó Kamera
"Boldog ember az (…) ki az Úr törvényében gyönyörködik,
s az ő törvényeiről elmélkedik éjjel-nappal."
(Zsolt 1, 1-2)

Kedves Látogató!

Kis Tamás vagyok, a hevesi Eötvös József Református Oktatási Központ matematika-fizika szakos tanára. – Engedd meg, hogy röviden bemutatkozzam, és ismertessem a honlap céljait.

1997-ben végeztem a debreceni Kossuth Lajos Tudományegyetemen. Ettől kezdve dolgozom az Eötvösben. A megszokott tanítási feladatok mellett tehetséggondozással, valamint tananyag- és eszközfejlesztéssel foglalkozom.

2004-ben szakvizsgáztam fizikából. 2016-ban tettem "Pedagógus II" minősítő vizsgát, 2019-ben pedig "fejlesztő-innovátor mesterpedagógus" lettem.
Munkám elismeréseként 2012-ben MOL MesterM-díjat kaptam; 2019-ben a Tiszáninneni Református Egyházkerület tanári díját, valamint a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem alapítványának Pro Progressio díját vehettem át. Nagy megtiszteltetés!
A kisfiz.hu-t a mesterprogramom részeként hoztam létre. Itt kap helyet a Földi János természettudományi verseny dokumentációja. A honlapon szeretném bemutatni az általam fejlesztett eszközöket, tananyagokat, hogy ezzel segítsem a kollégáim tevékenységét. Igyekszem ötleteket, témákat adni a tanórákhoz, szakköri foglalkozásokhoz. A folyamatosan fejlesztett digitális tananyaggal az atomfizika rejtelmeire, szépségeire kívánom felhívni a tanulók figyelmét. A kisfiz.hu alapvető célja a természettudományok, ezen belül is elsősorban a fizika népszerűsítése. Remélem, minél több fiatalt ösztönzök kísérletezésre, tanulásra és gondolkodásra.
Jó szórakozást!
Kis Tamás